Скоро почнуть ганяти скутеристів за їзду без шолома,це ясно.Я й сам хотів би собі шолом купити, щоб і в дощ і холод комфортніше себе почувати на дорозі, та і безпека дуже важлива річ.Тільки які шоломи в нас доступні ? Яких шоломів треба уникати, щоб не викинути гроші на вітер ? Чому майже на всіх www.***.ua пишуть москальською? А українська "мертва мова мертвого народу" ?
Сообщение отредактировал bym - Пятница, 10.10.2008, 23:39
6.1. Рухатися по дорозі на мопедах дозволяється особам, які досягли 16-річного, на велосипедах - 14-річного віку. Під час руху по дорозі водій мопеда та пасажир, якого він перевозить, зобов'язані бути в застебнутих мотошоломах. { Абзац перший пункту 6-1 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 876 ( 876-2008-п ) від 01.10.2008 }
Для водіїв мопедів і велосипедів місцевими органами виконавчої влади може бути встановлена картка, в яку заноситься інформація про водія і яку водії мопедів чи велосипедів у такому разі повинні мати при собі.
В мене такий: Купив за 70 грн минулого року. Доробляв. Щоб забрало не запотівало розширив дирки внизу. Зустрічне повітря направляється на скло і не дає повітрю з носа потрапляти на нього. Щоб вночі було видно куди ключ всувати - в верхню панель (тіпа воздухозаборнік, але там все глухо) встромив світлодіод і бликалку від запальнички. Тепер натиснув кнопку - і 30 секунд світло. Рідний поролон прохудився, і шлем почав баламбатись. Розібрав і перешив. Підшив ще поролону тоненького. Шурупами зафіксував пінопласт, бо їздив. (Тільки з умом, шоб шурупи голову не пошкодили). Все гуд. Ще, щоб не так запотівав, то мокав скло в мильний розчин і висушував. Головне щоб в розчині було побільше гліцерину. "СЧАСТЬЯ ДЛЯ ВСЕХ, ДАРОМ, И ПУСТЬ НИКТО НЕ УЙДЕТ ОБИЖЕННЫЙ!" (Рэдрик Шухарт)
А светодиод это прикольно 5++ Моя DeltaМоя Дельта СПАСИБО В РЕПУТАЦИЮ на Дельте уже за 39000км Вышел модер из тумана, вынул мышку из кармана, буду банить,буду бить. Никому не дам флудить!!!
Я перші дні їздив в окулярах, на дачу (70 км) як наслідок: червоні очі, стріха на голові , лице пече, все чутно і швидкість відчувается гарно, безпеки ніякої... Вирішив взяти шолом Брав(видно на фотці) 21 червня, за 96 грн. НЕ ШКОДУЮ ані тохи - потрібен однозначно, для того, щоб зникли всі вище перелічені проблеми. Рекомендую
Ветер в лицо... закат впереди... РОК в ушах...только ты и мот... и нету конечного пункта... дорога в вечность...(by SteelBiker)
СПАСИБО В РЕПУТАЦИЮ ^_^
Сообщение отредактировал SteelBiker - Четверг, 16.10.2008, 21:28