|
Шолом для мопеда,який купувати?
|
|
| bym | Дата: Пятница, 10.10.2008, 23:37 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
Пользователь
Байк: Delta
Статус: Отсутствую
| Скоро почнуть ганяти скутеристів за їзду без шолома,це ясно.Я й сам хотів би собі шолом купити, щоб і в дощ і холод комфортніше себе почувати на дорозі, та і безпека дуже важлива річ.Тільки які шоломи в нас доступні ? Яких шоломів треба уникати, щоб не викинути гроші на вітер ?
Чому майже на всіх www.***.ua пишуть москальською? А українська "мертва мова мертвого народу" ?
Сообщение отредактировал bym - Пятница, 10.10.2008, 23:39 |
| |
| |
| Тоха | Дата: Суббота, 11.10.2008, 08:03 | Сообщение # 2 |
|
Лейтенант
Проверенный
Байк: delta
| А, що за правила такі нові, а то я шось одним вухом чув ну нічого не зрозумів ?
|
| |
| |
| bym | Дата: Суббота, 11.10.2008, 12:20 | Сообщение # 3 |
|
Лейтенант
Пользователь
Байк: Delta
| .6. ВИМОГИ ДО ВОДІЇВ МОПЕДІВ І ВЕЛОСИПЕДІВ 6.1. Рухатися по дорозі на мопедах дозволяється особам, які досягли 16-річного, на велосипедах - 14-річного віку. Під час руху по дорозі водій мопеда та пасажир, якого він перевозить, зобов'язані бути в застебнутих мотошоломах. { Абзац перший пункту 6-1 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 876 ( 876-2008-п ) від 01.10.2008 } Для водіїв мопедів і велосипедів місцевими органами виконавчої влади може бути встановлена картка, в яку заноситься інформація про водія і яку водії мопедів чи велосипедів у такому разі повинні мати при собі. http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=2&nreg=1306-2001-%EF
Чому майже на всіх www.***.ua пишуть москальською? А українська "мертва мова мертвого народу" ?
|
| |
| |
| Тоха | Дата: Суббота, 11.10.2008, 20:58 | Сообщение # 4 |
|
Лейтенант
Проверенный
Байк: delta
| Я думаю шо для мопеда доцільно брать якийсь відкритий. Максимум обзора, мінімум захисту...
|
| |
| |
| НИЛОВИЧ | Дата: Воскресенье, 12.10.2008, 20:53 | Сообщение # 5 |
|
Удаленные
| Н меня такой
|
| |
| |
| GNOM-4 | Дата: Воскресенье, 12.10.2008, 21:19 | Сообщение # 6 |
|
Электронщик
Пользователь
Байк: Vista 50cc, тюнинг до 72сс :)
| В мене такий: Купив за 70 грн минулого року. Доробляв. Щоб забрало не запотівало розширив дирки внизу. Зустрічне повітря направляється на скло і не дає повітрю з носа потрапляти на нього. Щоб вночі було видно куди ключ всувати - в верхню панель (тіпа воздухозаборнік, але там все глухо) встромив світлодіод і бликалку від запальнички. Тепер натиснув кнопку - і 30 секунд світло. Рідний поролон прохудився, і шлем почав баламбатись. Розібрав і перешив. Підшив ще поролону тоненького. Шурупами зафіксував пінопласт, бо їздив. (Тільки з умом, шоб шурупи голову не пошкодили). Все гуд. Ще, щоб не так запотівав, то мокав скло в мильний розчин і висушував. Головне щоб в розчині було побільше гліцерину.
"СЧАСТЬЯ ДЛЯ ВСЕХ, ДАРОМ, И ПУСТЬ НИКТО НЕ УЙДЕТ ОБИЖЕННЫЙ!" (Рэдрик Шухарт) Мои мотоциклы
|
| |
| |
| kaZmir | Дата: Понедельник, 13.10.2008, 00:16 | Сообщение # 7 |
|
Супермодератор
Модератор
Байк: DELTA EX 50 QTB от VIPER 107сс/ИЖЮ5
| А светодиод это прикольно 5++
Моя Delta Моя Дельта СПАСИБО В РЕПУТАЦИЮ на Дельте уже за 39000км Вышел модер из тумана, вынул мышку из кармана, буду банить,буду бить. Никому не дам флудить!!!
|
| |
| |
| НИЛОВИЧ | Дата: Понедельник, 13.10.2008, 00:23 | Сообщение # 8 |
|
Удаленные
| звезда горит во лбу.(извини, это дружеская шутка) молодец.Нада и себе это зделать.
|
| |
| |
| НИЛОВИЧ | Дата: Вторник, 14.10.2008, 13:26 | Сообщение # 9 |
|
Удаленные
| Ребята покупайте сейчяс. Потом резко подорожают в связи с нововведениями.
|
| |
| |
| SteelBiker | Дата: Четверг, 16.10.2008, 21:27 | Сообщение # 10 |
|
Генерал-майор
Проверенный
Байк: Defiant Farm 110cc
| Я перші дні їздив в окулярах, на дачу (70 км) як наслідок: червоні очі, стріха на голові , лице пече, все чутно і швидкість відчувается гарно, безпеки ніякої... Вирішив взяти шолом Брав(видно на фотці) 21 червня, за 96 грн. НЕ ШКОДУЮ ані тохи - потрібен однозначно, для того, щоб зникли всі вище перелічені проблеми. Рекомендую
Ветер в лицо... закат впереди... РОК в ушах...только ты и мот... и нету конечного пункта... дорога в вечность...(by SteelBiker) СПАСИБО В РЕПУТАЦИЮ ^_^
Сообщение отредактировал SteelBiker - Четверг, 16.10.2008, 21:28 |
| |
| |