Які методи лікування катаракти зараз існують?
|
|
Gora123 | Дата: Среда, 22.11.2023, 21:36 | Сообщение # 1 |
Генерал-майор
Пользователь
Байк: RDMX
Статус: Отсутствую
| Добрий день! У мене почалися проблеми із зором, і лікар сказав, що це катаракта. Розкажіть, будь ласка, які методи лікування катаракти зараз існують? Чи є ефективні альтернативи хірургічному втручанню?
|
|
| |
Siedelin | Дата: Среда, 22.11.2023, 21:39 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Пользователь
Байк: Defiant
| Здрастуйте! Лікування катаракти - це комплексний підхід. Хірургічне втручання дійсно є ефективним, але також важливо звертати увагу на загальний стан здоров'я. Правильне харчування, відмова від паління, збереження здорового режиму життя - це фактори, що можуть позитивно вплинути на результати лікування.
|
|
| |
Gora123 | Дата: Среда, 22.11.2023, 21:42 | Сообщение # 3 |
Генерал-майор
Пользователь
Байк: RDMX
| Дякую а відповідь. Але зараз розмовляти про правильне харчування та відмову від куріння вже пізно. Катаракта вже є, і її треба якось лікувати. Ось мене й цікавить, чи операція - це єдиний метод лікування Чи ще щось є альтернативне?
|
|
| |
Teherov | Дата: Среда, 22.11.2023, 21:47 | Сообщение # 4 |
Генерал-майор
Пользователь
Байк: HSF 55
| Привіт! Розумію ваше хвилювання. Існують різні методи лікування катаракти https://visium.com.ua/ua/uslugi/lecheniye_katarakty/ По-перше, у ранніх стадіях можна використовувати окуляри чи контактні лінзи для корекції зору. Якщо катаракта розвивається, то хірургічне втручання - це ефективний метод. Й, мабуть, єдиний на сьогоднішній день. Існують такі інноваційні хірургічні методи, такі як факоемульсифікація з імплантацією штучного кришталика. Важливо консультуватися з лікарем для визначення найкращого варіанту.
|
|
| |