Nutella | Дата: Суббота, 24.05.2025, 07:16 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Пользователь
Байк: Альфа
Статус: Отсутствую
| Я завжди думав, що парфуми — це таке собі додаткове "прикрашення", але не щось важливе. Раніше користувався тим, що діставалось у подарунок на дні народження — стандартні запахи з duty free або популярні люксові бренди, які є в кожного. І якось на одній вечірці я відчув дуже дивний аромат від знайомого — не схожий ні на що, що я чув до того. Сказав, що це nasomatto black afgano. Звучить круто, подумав я, але ще крутіше було те, як цей аромат “вів себе” — він ніби мінявся протягом вечора, то був димним, то дерев’яним, то якимось зеленим. Захотілось собі спробувати.
Пошукав по інтернету — і знайшов цей аромат на ParfumClub. Там є дуже крута штука — можна не купляти цілий флакон одразу, а замовити декілька мілілітрів на пробу. Саме це і підкупило. Знайшов сторінку https://parfumclub.com.ua/nasomatto-black-afgano/, замовив 5 мл. Прийшло все швидко, якісно запаковано, флакончик стильний.
Ну що сказати — це був просто вибух. Black Afgano — це не просто аромат, це настрій, це настрій у флаконі. Він важкий, він глибокий, він змушує замислитись. Мені здається, цей запах впливає навіть на те, як ти себе відчуваєш. Я з ним відчуваю себе дорослішим, впевненішим, зібраним. Уже замовив повноцінний флакон. Це мій улюблений нішевий аромат.
|
|
| |