Bortik | Дата: Воскресенье, 27.04.2025, 05:59 | Сообщение # 1 |
Майор
Пользователь
Байк: Альфа
Статус: Отсутствую
| Коли я задумався над створенням сайту для свого невеликого бізнесу, перше, що прийшло в голову — потрібен щось простий і максимально зрозумілий. Без купи вкладок і складних структур. Я почав шукати інформацію і натрапив на сайт https://web-vizitka.com.ua/odnostorinkovyy-sayt/. І це було реально те, що треба! Там усе описано зрозуміло, мовою для звичайних людей, без технічних заумностей. Я дізнався, що для моєї задачі ідеально підходить саме односторінковий сайт, де все необхідне подається чітко і зручно.
Особливо запам'яталося пояснення про важливість першого екрану: треба одразу пояснити, що ти пропонуєш і яку проблему вирішуєш. Завдяки цим рекомендаціям я зробив акцент на вигодах для клієнтів і не перевантажував сторінку зайвими деталями. Плюс ще поради про CTA-кнопки (заклики до дії) були дуже влучними — завдяки їм конверсія мого сайту вийшла вищою, ніж я очікував.
Дуже тішуся, що спочатку натрапив саме на цей ресурс, а не просто бездумно копіював чужі сайти. Тепер рекомендую його всім друзям, які також починають свій шлях в онлайн-бізнесі.
|
|
| |