|
Дом для престарелых
|
|
| monroestahr | Дата: Суббота, 22.06.2019, 09:46 | Сообщение # 1 |
|
Генералиссимус
Пользователь
Байк: Suzuki
Статус: Отсутствую
| Скажите пожалуйста, приходилось ли вам сталкиваться с этим замечательным домом для престарелых в Киеве? pansion-zabota.com.ua/
|
| |
| |
| Teherov | Дата: Четверг, 20.03.2025, 12:39 | Сообщение # 2 |
|
Генерал-майор
Пользователь
Байк: HSF 55
| Шановні учасники форуму, чи є хтось, хто може поділитися досвідом про будинки для літніх людей у Рівному? Які заклади забезпечують найкращі умови для постояльців, і як ви оцінюєте рівень медичної допомоги та психологічної підтримки в таких установах
|
| |
| |
| Gora123 | Дата: Четверг, 20.03.2025, 21:22 | Сообщение # 3 |
|
Генерал-лейтенант
Пользователь
Байк: RDMX
| Якщо ви шукаєте надійне місце для своїх літніх рідних, раджу звернути увагу на Грааль. Будинок для престарілих у Рівному https://gral.org.ua/dim-prestarilih-rivne/ мій батько переїхав сюди півроку тому, і я бачу, як він змінився на краще. Тут він отримує не лише медичну допомогу, але й емоційну підтримку. Велика територія дозволяє йому гуляти на свіжому повітрі, що дуже важливо для його здоров’я. Персонал завжди готовий допомогти, а ще тут організовують цікаві заходи, які не дають нудьгувати. Я вдячний за те, що мій батько знаходиться в такому місці, де про нього дбають.
|
| |
| |
| DashaK | Дата: Среда, 29.04.2026, 14:17 | Сообщение # 4 |
|
Подполковник
Пользователь
Байк: gt
| А вот нам больше всего понравился частный дом престарелых в Харькове "Дбайливі Руки" , когда искали безопасное место для моего деда . Хорошее место с внимательным отношением к пожилым людям. Всё на достойном уровне — уход, чистота и общее отношение. Понравилось, что здесь поддерживают порядок и создают комфортные условия для проживания. Дедушка там хорошо себя чувствует , и для меня это главное.
|
| |
| |