|
Такси Одессы
|
|
| Арсений | Дата: Воскресенье, 02.12.2018, 12:43 | Сообщение # 1 |
|
Генерал-майор
Пользователь
Байк: Delta 2 g-max
Статус: Отсутствую
| Нашел дорогостоящие запчасти в Одессе на свой автомобиль. Долго искал. Так как это дорогие запчасти ,хочу сам проехать за ними, чтоб не попасть на брак.. Подскажите какое такси есть в Одессе?
|
| |
| |
| Karolina88 | Дата: Понедельник, 03.12.2018, 09:06 | Сообщение # 2 |
|
Полковник
Пользователь
Байк: ducati
| Поищите что то в интернете. Там наверняка есть уйма различных служб такси. А дешевле будет на общественном транспорте
|
| |
| |
| Глеб | Дата: Понедельник, 03.12.2018, 14:01 | Сообщение # 3 |
|
Генерал-майор
Пользователь
Байк: Delta 2 g-max
| В Одесі багато таксі, але я віддаю перевагу тільки одному. Мені подобається це https://taxi838.ua/odessa/ua/ таксі в Одесі, я користуюся тільки їх послугами. Для мене зручно те, що можна замовити машину заздалегідь і що можна робити замовлення в онлайн режимі. До того ж у них завжди швидка подача і машини не спізнюються. Водії у них круті, завжди можна з ними підтримати бесіду, вони завжди розкажуть куди потрібно обов'язково сходити в Одесі, а куди краще взагалі не заходити.
|
| |
| |
| Santos | Дата: Воскресенье, 23.02.2025, 22:06 | Сообщение # 4 |
|
Лейтенант
Пользователь
Байк: DELTA
| Коллеги, а кто такси Кривой Рог Одесса может посоветовать?
|
| |
| |
| Faradey | Дата: Воскресенье, 23.02.2025, 22:37 | Сообщение # 5 |
|
Сержант
Пользователь
Байк: DELTA
| А заказывать такси Кривой Рог Одесса https://mezhdugorodnee-taxi.com/transfer-kryvyi-rih-odesa/ здесь лучше всего конечно. Всем клиентам отличный сервис предлагается. Вы можете выбрать оптимальный для себя вариант. Кстати, цены адекватные. И автопарк новый. Поэтому комфорт в дороге гарантирован.
|
| |
| |
| RomaSokolov | Дата: Понедельник, 24.02.2025, 18:25 | Сообщение # 6 |
|
Подполковник
Пользователь
Байк: Yamaha
|
|
| |
| |
| DonAllen | Дата: Среда, 22.04.2026, 20:21 | Сообщение # 7 |
|
Рядовой
Пользователь
Байк: BMW
| Привіт! Одеса в плані таксі досить непогано забезпечена, є з чого вибирати залежно від твоїх потреб. З агрегаторів там працюють Uklon і Bolt, обидва більш-менш стабільні в центральних районах, хоча в години пік ціни можуть суттєво зростати через динамічне ціноутворення. Є ще місцеві служби типу Комфорт і Такси 048, які деякі місцеві жителі вважають надійнішими для поїздок у віддаленіші райони міста, куди агрегатори іноді відмовляються їхати за нормальною ціною. Для поїздок аеропорт-місто і назад краще домовлятися заздалегідь через конкретну службу, бо на місці ціни зазвичай завищені. Якщо плануєш міжміські маршрути або поїздки за кордон з Одеси чи взагалі з будь-якого міста України, раджу звернути увагу на PassageTaxi. Сам користувався ними коли шукав Трансфер Львів Жешув і був приємно здивований рівнем сервісу: фіксована ціна, чистий автомобіль і водій приїхав точно в призначений час без жодних затримок. Для разових поїздок по місту агрегатори цілком підійдуть, але коли потрібна надійність і передбачуваність, особливо для важливих поїздок, спеціалізована компанія завжди виграє. Одеса велика, тож уточни конкретний район і напрямок, якщо потрібні більш точні рекомендації.
|
| |
| |