Курите ли вы вейп?
|
|
RomaNikit4in | Дата: Четверг, 06.06.2024, 10:36 | Сообщение # 11 |
Подполковник
Пользователь
Байк: suzuki
Статус: Отсутствую
| Мой вейп поломался, ищу себе новый, чтобы купить.
|
|
| |
Парафин | Дата: Четверг, 06.06.2024, 17:32 | Сообщение # 12 |
Лейтенант
Пользователь
Байк: Минск M1NSK 125 Vesna
| Вот хороший кальянный магазин Аладин https://aladin.kiev.ua/ , тут можете для себя новый вейп приобрести. Вам быстро доставят выбранный товар и сможете наслаждаться парением. Не забудьте купить заправки к нему, тут они есть на любой вкус.
|
|
| |
Teherov | Дата: Суббота, 31.08.2024, 17:08 | Сообщение # 13 |
Генерал-майор
Пользователь
Байк: HSF 55
| Порадьте, як обрати под?
|
|
| |
Gora123 | Дата: Суббота, 31.08.2024, 17:09 | Сообщение # 14 |
Генерал-лейтенант
Пользователь
Байк: RDMX
| Як людина, яка вже давно користується різними вейпами, можу з упевненістю сказати, що под-система – це чудовий вибір для кожного, хто цінує зручність і якість. Нещодавно я вирышив купити под вапорессо https://uvape.pro/ua/pod/proizvoditeli_vaporesso в вейпшопі UVAPE і залишився дуже задоволений. Переваги цієї системи очевидні: компактність, простота у використанні та відмінний смак. Крім того, под-системи є чудовим вибором для тих, хто хоче зменшити витрати на рідину завдяки економічності споживання. У UVAPE ціни на ці пристрої приємно здивували, а обслуговування в магазині було на високому рівні. Якщо ви плануєте купити под-систему, не сумнівайтеся – UVAPE це правильний вибір!
Сообщение отредактировал Gora123 - Понедельник, 02.09.2024, 08:49 |
|
| |
ZINAiDA758 | Дата: Четверг, 27.02.2025, 16:27 | Сообщение # 15 |
Подполковник
Пользователь
Байк: ява
| Справді, непоганий магазин, також два рази в ньому замовляла
|
|
| |
Katj | Дата: Четверг, 27.02.2025, 16:55 | Сообщение # 16 |
Подполковник
Пользователь
Байк: Honda
| Мій вибір у світі гаджетів для куріння – магазин VapeStar, адже тут завжди можна знайти тільки якісну продукцію. Широкий асортимент девайсів, аксесуарів і рідин регулярно оновлюється, а детальні описи та огляди допомагають зорієнтуватися у світі вейпінгу https://vapestar.kiev.ua . Персональна консультація через телефон чи офлайн-чат, оперативне оформлення замовлень і конкурентоспроможні ціни роблять покупки з VapeStar справді вигідними та зручними.
|
|
| |
ironstell | Дата: Суббота, 27.09.2025, 23:26 | Сообщение # 17 |
Полковник
Пользователь
Байк: Vespa
| У мене історія трохи інша. Я не кидав сигарети повністю, але перейшов на вейп у ситуаціях, коли не хочеться диміти навколо людей. Наприклад, на роботі чи вдома. Для цього купив компактний набір у CloudShop https://cloudshop.com.ua/– і тепер завжди маю альтернативу. Що мені подобається – це відсутність запаху, ніхто навіть не здогадується, що я «курю». А ще – велика економія. Якщо підрахувати, скільки грошей я витрачав на сигарети, то вейп обходиться набагато дешевше, особливо якщо купувати рідини літрами. Тож тим, хто не готовий різко кинути, але хоче зменшити шкоду й витрати – це хороший варіант.
|
|
| |
Wikki21 | Дата: Воскресенье, 28.09.2025, 15:38 | Сообщение # 18 |
Майор
Пользователь
Байк: Select
| мне важно макимально качественный для себя вариант подобрать
|
|
| |
Lilianna | Дата: Воскресенье, 28.09.2025, 15:45 | Сообщение # 19 |
Подполковник
Пользователь
Байк: Select
| Ребят, а я вот узнавала недавно какая на картриджи OXVA nexlim цена тут пересмотрев варианты, взяла онлайн себе лучший. Удобно, что можно без проблем купить с доставкой по Украине и доставка будет быстрой, я довольна выбором
|
|
| |