Купив я собі газомасляні амортизатори, оскільки вони коротші то вирішив подовжить. В амортизаторі нарізана різьба М14Х1,25 ні лєрки ні мечика не знайшов, така різьба використана на свічках, тому вирішив використать свічки- зточив завальцовку виконув ізолятор з електродом, виточив 2 штоки діаметром 16мм довжиною 100мм, щоб якраз заходили в свічки. Відрізав 2 куска від труби пройшовся в середені внутріннім різцем, в результаті отримав ось такі деталі:
Зварив до купи і получив удлінітєлі:
після цього амортізатори стали мати вигляд:
а на мопеді вони виглядають так:
А тепер про амартізатори: зроблені вони черезчур нєжно контрогайка й та з якогось алюмінієвого сплаву, сосок вкручений в пласмасовий резервуар, все блистить як хвантік...
Хто небуть їздить на накачаних амортізаторах??? Я накачав компресором 6 Ат на другий день вони спустили, накачав занурив в воду, з під соска пішли бульки, вони не герметичні. Викрутив промазав все шо можна силіконом, ще не пробував. Шось вони мені якісь черезчур нєжні показалися...
Ще не все, після того як підняв амортізатори колесо почало терти по центральній підножці - зняв...