|
Чи варто брати запасний шланг підкачки в кабіну вантажівки?
|
|
| PixelNomad | Дата: Суббота, 15.11.2025, 21:46 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
Пользователь
Байк: Карпаты
Статус: Отсутствую
| Привіт, спільнота! Працюю вантажним перевізником, часто в дорозі — і був такий випадок: один шланг підкачки на шині порвався, а нового у мене не було під рукою, довелося шукати сервіс десь під трасою. З цього думаю: може, варто завжди мати запасний шланг прямо в кабіні? Але не люблю витрачати гроші просто на “на всяк випадок”, якщо це не потрібно. Хто так робить — чи є сенс вкладати в запасний шланг, і які моделі шлангів краще взяти як резерв?
|
| |
| |
| CyberWanderer | Дата: Суббота, 15.11.2025, 22:06 | Сообщение # 2 |
|
Сержант
Пользователь
Байк: Минск
| Привіт! Я теж так колись міркував — “чи варто брати резерв”, і можу сказати: так, це дійсно хороша ідея. Особливо якщо їздиш далеко й часто — запасний шланг підкачки може врятувати ситуацію. Але важливо, щоб цей шланг був з нормальними характеристиками: бажано армований, витримував тиск, щоб не просто “про запас”, а на випадок серйозної підкачки. І в каталозі одного інтернет-магазину я знайшов саме такі надійні моделі — там є варіанти підкачки з різними параметрами, плюс можна замовити саме той, який підійде під твою вантажівку. Цей каталог мені дуже допоміг обрати запчастину з запасом: https://avtoindustriya.com/avtoaksessuary/shlang-podkachki/
Сообщение отредактировал CyberWanderer - Суббота, 15.11.2025, 22:07 |
| |
| |
| PixelNomad | Дата: Суббота, 15.11.2025, 22:12 | Сообщение # 3 |
|
Лейтенант
Пользователь
Байк: Карпаты
| Дякую велике
|
| |