| JellyFox88 | Дата: Понедельник, 13.04.2026, 11:46 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Пользователь
Байк: Suzuki
Статус: Отсутствую
| Не хочеться переплачувати просто за бренд, але й брати повну лотерею теж стрьомно. У кого був нормальний досвід?
|
| |
| |
| AcidChinchilla | Дата: Понедельник, 13.04.2026, 11:47 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Пользователь
Байк: BMW
Статус: Отсутствую
| У мене якраз був досвід і з простішими моделями, і з тими, що вже трохи дорожчі. Чесно — дешеві поди не означають автоматично щось погане, але там треба дивитись уважніше, бо ризик нарватись на дрібні косяки вищий. Найчастіше проблема не в тому, що пристрій зовсім не працює, а в тому, що він потроху починає дратувати: слабка батарея, нестабільна тяга, картридж швидше зношується, інколи з’являється конденсат. У мене був один такий варіант, який перші дні здавався навіть дуже ок, а через тиждень вже не радував. Але був і інший недорогий, який виявився цілком нормальним, бо модель не нова, вже перевірена, без зайвих понтів. Тому я б дивився не просто на низьку ціну, а на співвідношення: чи є нормальні картриджі, чи багато людей пишуть про однакові мінуси, чи не складно потім знайти розхідники. Я коли востаннє підбирав щось бюджетніше, то дивився кілька варіантів у Guru Vape і відсіював саме ті моделі, де занадто багато однакових скарг. Так набагато спокійніше, ніж брати навмання.
|
| |
| |