|
Де подивитись варіанти інструментів в кейсі для роботи?
|
|
| Bortik | Дата: Пятница, 23.05.2025, 06:31 | Сообщение # 1 |
|
Подполковник
Пользователь
Байк: Альфа
Статус: Отсутствую
| Нарешті облаштовую собі гараж і хочу, щоби там був постійно комплект інструментів під рукою. Переважно займаюсь машиною, але буває і щось по дому треба полагодити. Шукаю набір, щоб було все в одному місці — і викрутки, і головки з тріскачками, і ключі. Щоб кейс був зручний, не розсипався, і щоб самі інструменти були не з фольги. Ходив по будівельних маркетах — ціни космос, а якість так собі. Може хтось підкаже, де можна подивитись адекватні варіанти?
|
| |
| |
| Nutella | Дата: Пятница, 23.05.2025, 07:17 | Сообщение # 2 |
|
Майор
Пользователь
Байк: Альфа
Статус: Отсутствую
| Я саме для гаража купував набір минулої весни. Довго дивився, шукав щось не дуже дороге, але нормальної якості. В результаті зупинився на сайті br-mannesmann.com.ua/product/categories/hand_tool,tool_sets. Там є багато варіантів — від невеликих наборів до повноцінних кейсів з купою головок, тріскачками, подовжувачами. Я взяв середній комплект, користуюсь постійно — вже й авто ремонтував, і меблі в хаті збирав. Все тримається купи, не розбовтується, головки не слизькі. Дуже задоволений, рекомендую глянути, якщо хочеш взяти щось практичне й без переплат.
|
| |
| |