| Nutella | Дата: Пятница, 07.03.2025, 06:04 | Сообщение # 1 |
|
Майор
Пользователь
Байк: Альфа
Статус: Отсутствую
| Ось задумав трохи навести лад у гаражі і зрозумів, що мені реально бракує нормального інструменту. Хочу купити набір, щоб там були різні ключі, головки, тріскачки, загалом усе для авто і під дрібні ремонти. Бо по факту в мене зараз тільки викрутки якісь старі залишились, а ними далеко не заїдеш. Порадьте, будь ласка, де зараз можна знайти щось дійсно вартісне, щоб і не китайська одноразова фігня, і щоб не переплачувати втридорога.
|
| |
| |
| powar55 | Дата: Пятница, 07.03.2025, 06:59 | Сообщение # 2 |
|
Сержант
Пользователь
Байк: нет
Статус: Отсутствую
| Розумію тебе, я сам через це проходив, коли розбирався зі своїм гаражем. Щоб довго не шукати і не паритись, можу порадити подивитись в інтернет-магазині Br-mannesmann. В них широкий вибір інструментів, і для гаража якраз підходять набори з потрібними ключами, головками і всім іншим. Сам замовляв там, бо вирішив, що набір інструментів купити вигідніше, ніж набирати окремо кожну позицію. Плюс, реально перевірена якість — вже пару років користуюсь, і все як нове, нічого не поламалось і не стерлось. Ціни, до речі, там дуже навіть ок, особливо якщо порівнювати з іншими магазинами. Так що раджу глянути, не пожалкуєш.
|
| |
| |