|
Привіт, порадьте програму для онлайн-резерву столів
|
|
| DiazNaya | Дата: Четверг, 14.05.2026, 11:21 | Сообщение # 1 |
|
Сержант
Пользователь
Байк: нет
Статус: Отсутствую
| Вітаю! Я власниця невеликого сімейного кафе і зараз дуже хочу відійти від журналів та записок на стікерах. Коли в залі багато людей, адміністратор фізично не встигає приймати дзвінки, і ми втрачаємо броні. Мені потрібно, щоб гості могли самі бачити вільні столики на сайті та бронювати їх онлайн, а я — бачити всю статистику завантаженості. Хто вже користується подібними сервісами, що зараз найзручніше для персоналу?
|
| |
| |
| YoungJennifer | Дата: Четверг, 14.05.2026, 11:26 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Пользователь
Байк: нет
Статус: Отсутствую
| Вітаю, коли відкривала свій заклад обрала рішення від компанії Binotel і дуже задоволена результатом. Раніше я постійно переживала, що ми когось пропустили або записали неправильно, а тепер їхній застосунок повністю автоматизував цей процес. Мені подобається, що гості отримують швидке підтвердження, а я маю під рукою всю базу контактів та історію відвідувань. Це не тільки розвантажило моїх співробітників, а й зробило сервіс набагато приємнішим для гостей, бо вони можуть забронювати улюблений стіл у будь-який час. Дуже раджу спробувати, якщо хочете навести лад і додати закладу сучасності.
|
| |
| |