| lyahovitchandre | Дата: Вторник, 27.01.2026, 16:51 | Сообщение # 1 |
|
Подполковник
Пользователь
Байк: Мопед Альфа RX-7
Статус: Отсутствую
| С Арсенал Страхование https://arsenal-ic.ua/ru столкнулся впервые, когда нужно было срочно оформить полис перед поездкой. Времени было мало, поэтому переживал, что не успею. Но всё прошло максимально оперативно. Консультант быстро сориентировался, задал нужные вопросы и предложил решение без лишней суеты. Отдельно отмечу вежливость и человеческий подход — не чувствовалось, что со мной «отрабатывают план». После оформления остались только положительные эмоции и понимание, что в будущем буду обращаться снова.
|
| |
| |
| kirillo | Дата: Понедельник, 02.02.2026, 03:07 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Пользователь
Байк: Дельта
Статус: Отсутствую
| Як киянка, можу сказати, що ваш досвід дуже впізнаваний. Саме коли терміново потрібно оформити страховку, важливо, щоб процес був швидким і без зайвої бюрократії. Цікаво, що ви підкреслили людський підхід консультанта — це зараз рідкість, і саме такі моменти залишають позитивне враження. Мені здається, що саме поєднання оперативності та ввічливості робить сервіс справді комфортним, і це змушує повертатися саме до цієї компанії. Ваш відгук однозначно мотивує довіряти і не хвилюватися, що щось піде не так у терміновій ситуації.
|
| |
| |