Цитата Ludvik (

)
Що ви любите готувати? Бо я, наприклад люблю щось до болю просте, типукинув на сковороду, добавив спецій і все готово. Що ви готуєте і що
любите?
Коли приходиш ввечері додому, останнє, чого хочеться — це стояти дві години біля плити з якимись складними рецептами. Я теж адепт "швидкої та зрозумілої" їжі. Мій фаворит — це овочеві мікси з м’ясом, які готуються буквально за 15-20 хвилин.
Зазвичай я просто беру ніжне філе або вже нарізані шматочки м’яса, закидаю на розпечену сковорідку з оливковою олією, додаю соєвий соус, трохи копченої паприки та заморожені овочі. Виходить максимально соковито і корисно. До речі, якщо не хочеш витрачати час навіть на обробку м’яса, дуже зручно купувати вже готовий гуляш з індички https://myastoriya.com.ua/ua....ki.html у «М'ясторії». Я там часто замовляю, бо м’ясо завжди свіже і вже порізане ідеальними шматочками — якраз те, що треба для сковорідки.
Це реально рятує, коли лінь перемагає, але хочеться чогось смачнішого за звичайні пельмені. Головне — не пересушити, індичка готується моментально. А ти які спеції зазвичай додаєш? Бо я зараз підсів на суміш італійських трав, вона до всього пасує.