Kolian777 | Дата: Четверг, 04.07.2024, 21:46 | Сообщение # 1 |
Генерал-лейтенант
Пользователь
Байк: Delta
Статус: Отсутствую
| Недавно убедился на собственном опыте, что случайное ДТП может стать серьезной проблемой без должного подхода. У меня не было страховки, когда это произошло, и это придало стрессу к уже сложной ситуации. Однако мой адвокат https://zakon-advokat.com.ua/ru....dstviya оказался незаменимым помощником, помогая разобраться со всеми юридическими аспектами и сделав все возможное, чтобы решить проблему быстро и без ненужных затрат времени.
|
|
| |
Gora123 | Дата: Вторник, 10.06.2025, 17:10 | Сообщение # 2 |
Генерал-лейтенант
Пользователь
Байк: RDMX
| Які ще є варіанти?
|
|
| |
Teherov | Дата: Вторник, 10.06.2025, 17:11 | Сообщение # 3 |
Генерал-майор
Пользователь
Байк: HSF 55
| Мій досвід роботи в ЗСУ навчив мене, що юридична підтримка для військових — не розкіш, а необхідність. Питання щодо мобілізації, виплат, статусів та відповідальності не завжди можна вирішити самостійно, навіть маючи доступ до інструкцій і законів. Колега по службі порадив звернутись до адвокатів «Актум», коли виникла ситуація з неправомірними діями командування. Я не одразу повірив, що хтось візьметься за військову справу, яка потребує розуміння тонкощів і поваги до служби. Але адвокат у Миколаєві із цієї команди довів, що є юристи, які справді відстоюють права захисників. Він провів нас через усі юридичні етапи впевнено, без зайвих емоцій, але з результатом. «Актум» — це ті, хто не кидає в складний момент. Після цього я порадив їх ще трьом побратимам — усі задоволені.
|
|
| |