Як написати рекомендаційний лист?
|
|
Francisk | Дата: Понедельник, 07.11.2022, 16:14 | Сообщение # 1 |
Сержант
Пользователь
Байк: FoxWell
Статус: Отсутствую
| Добридень. Знайшов дуже хорошу роботу, але новий керівник просить надати йому рекомендаційний лист з попереднього місця роботи. Чесно зізнаюся, я не знаю як його потрібно заповнювати або взагалі хто його повинен робити. Підкажіть, будь ласка. Не хочу втрачати таке місце через якогось листа.
|
|
| |
DimaRuta | Дата: Понедельник, 07.11.2022, 16:20 | Сообщение # 2 |
Сержант
Пользователь
Байк: FoxWell
| Ви повинні сходити на попереднє місце роботи. Там відділ кадрів підготує вам потрібний документ, а директор підпише його. Після цього можете сміливо нести його на нову роботу.
|
|
| |
glober | Дата: Понедельник, 07.11.2022, 16:34 | Сообщение # 3 |
Сержант
Пользователь
Байк: MOTOLAND DELTA
| Свого часу, мені теж знадобився рекомендаційний лист з минулої роботи. На мій глибокий жаль, колишній директор не захотів мені його надати. Як виявилося, закон не зобов'язує його давати мені цей лист. Довелося звертатися за допомогою в написанні рекомендаційного листа до колишніх співробітників. А як його правильно оформити, я дізнався тут https://pozovna.in.ua/ .
|
|
| |
IgorPavlov | Дата: Понедельник, 07.11.2022, 16:40 | Сообщение # 4 |
Рядовой
Пользователь
Байк: Foxwell Delta 110 cc
| А може простіше буде звернутися до людей, які професійно займаються написанням подібних документів? Адже в діловій українській мові дуже багато підводних каменів. А вже готове, віднести на підпис колишньому начальнику.
|
|
| |