шкільні канцтовари
|
|
AlexFotin | Дата: Пятница, 23.07.2021, 22:12 | Сообщение # 1 |
Сержант
Пользователь
Байк: Honda Silver Wing
Статус: Отсутствую
| Народ, в мене питання, може хтось з вас знає сайти на яких можна придбати товари для школи в мене дружина зараз "бігає" по сайтам шукає шкільне приладдя, для наших школярів, самі знаєте скільке це коштує, от я і підключився до пошуків.
|
|
| |
OlegMironov | Дата: Пятница, 23.07.2021, 22:13 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Пользователь
Байк: SIMPLE
| Я навіть не намагаюся взнати ціну в яку ми щорічно влітаємо після підготовки до школи нашого малого, мені страшно усвідомлювати ту цифру, як на мене то вони із школи вже з корочками професорів повинні виходити.
|
|
| |
AlexFotin | Дата: Пятница, 23.07.2021, 22:13 | Сообщение # 3 |
Сержант
Пользователь
Байк: Honda Silver Wing
| Та да, суми виходять чималі, дещо жінка у Китаї замовляла, але то теж не варіант ну так вже посилка довго йде, хоча звістно що в Китаї канцелярка дешевше виходить. Я все одно думаю знайти магазин десь поближче.
|
|
| |
ФедорСокол | Дата: Пятница, 23.07.2021, 22:15 | Сообщение # 4 |
Рядовой
Пользователь
Байк: Spark SP80S-15
| Ну знаєте Китай не єдине місце де можна нормально закупитися, я нещодавно купував шкільний рюкзак для племінника на подарунок на перше вересня… тобто жінка купувала, а я ткнув пальцем у той що найбільше підійшов ). Замовляли на сайт Офіс Центр, там моя люба канцелярку для себе замовляє зазвичай - https://office-centre.com.ua/catalog....shkilni
|
|
| |