Вітаю! Якщо тобі важлива передача смаку рідини, я раджу вибрати Vaporesso XROS або SMOK Nord 4. Ці моделі мають вдосконалену систему обдуву, що дозволяє отримати максимально чистий і насичений смак рідини. Вони чудово передають смакові відчуття та мають хорошу автономність. У Vapoolab https://vapoolab.com.ua/ є ці моделі, і вони отримали позитивні відгуки за свою чудову передачу смаку і надійність. Це кращі варіанти для тих, хто цінує чистоту смаку вейпу.
Якщо комусь потрібні нормальні pod-системи, можу порадити те, що брав собі нещодавно. Довго вибирав між різними брендами, але врешті зупинився на Voopoo — у них якось стабільніше працюють картриджі та смак не “пласкає” після тижня використання. Замовляв тут Voopo — приємно, що асортимент великий, є і прості моделі, і ті, що з більшою батареєю. Мені ще сподобалось, що консультант нормально пояснив різницю між новими картриджами і старими серіями. Для тих, хто тільки переходить на pod’и, — дуже зручно. Можу сміливо порадити, якщо шукаєте щось надійне без переплат.