Цитата Ludvik (

)
Планую поїхати в Японію на декілька місяців. Як гадаєте якщо купити недорогу страховку, це буде нормально? Ну щоб не витрачати лишні кошти. Я просто рідко хворію, зуби ніби всі поліковані. Ну що може статися?
Знаєш, я тебе розумію — здається, навіщо переплачувати, якщо ти здоровий і все під контролем. Але Японія — це не те місце, де варто ризикувати. Там медицина одна з найдорожчих у світі, і навіть простий прийом у лікаря може вилитися в суму, за яку можна було купити дуже хорошу страховку. Я теж колись думав, що нічого не станеться, поки не потрапив у ситуацію з харчовим отруєнням за кордоном. Без страховки це було б фінансовим шоком.
Раджу не брати найдешевший поліс, бо там часто або велика франшиза, або дуже обмежене покриття. Для Японії краще мати суму покриття мінімум 50-100 тисяч доларів і без франшизи, або з мінімальною. Обов’язково дивись, щоб у полісі були передбачені не тільки травми та лікарі, але й екстрена госпіталізація, медична евакуація, допомога при гострих алергіях або інфекціях. Я б на твоєму місці все ж трохи інвестував у спокій, бо навіть якщо ймовірність мінімальна, вартість проблеми там надзвичайно висока. Можеш детальніше почитати статтю https://nevsedoma.com.ua/uk....yu.html про туристичне страхування для країни з дорогою медициною, це дозволить зрозуміти що тут краще не економити.