|
правила в'їзду в США
|
|
| Teddy5 | Дата: Четверг, 13.06.2024, 12:10 | Сообщение # 1 |
|
Подполковник
Пользователь
Байк: Ямаха
Статус: Отсутствую
| Привіт! Цікавлюсь правилами в'їзду в США для українців. Планую подорож і хочу знати всі вимоги, щоб уникнути проблем на кордоні. Які агентства або консультаційні служби можете порекомендувати?
|
| |
| |
| Gora123 | Дата: Четверг, 13.06.2024, 16:02 | Сообщение # 2 |
|
Генерал-лейтенант
Пользователь
Байк: RDMX
| Доброго дня! Я отримував візу в Америку для українців через агентство VisaProfi. Вони мене просто врятували, розповіли про правила в'їзду в сша для українців Я зовсім не розумів, з чого почати і як все зробити правильно. Але хлопці з VisaProfi дуже чітко пояснили кожен крок, підготували всі потрібні документи і навіть допомогли зі співбесідою в посольстві. Все пройшло гладко, і тепер я вже в США. Дуже вдячний їм за допомогу!
|
| |
| |
| DiamovaAnna | Дата: Пятница, 11.10.2024, 08:44 | Сообщение # 3 |
|
Полковник
Пользователь
Байк: ауди
| Коли мова йде про переїзд до Португалії, податки можуть стати справжнім головним болем. На щастя, я знайшов корисний ресурс movetocascais.com, де пропонують консультації з податкових питань. Їхні фахівці знають всі нюанси і можуть допомогти оптимізувати податкові зобов'язання. Це особливо важливо для тих, хто планує вести бізнес або працювати в Португалії. Не залишайте це на випадок — зверніться за професійною допомогою!
|
| |
| |