| DonAllen | Дата: Суббота, 08.11.2025, 10:26 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Пользователь
Байк: BMW
Статус: Отсутствую
| Коли настав час обирати школу для сина, я довго вагалася. Хотілося, щоб навчання не перетворювалося на стрес, щоб учителі дійсно помічали потреби дитини, а не просто ставили оцінки. Після кількох екскурсій різними закладами ми зупинилися на приватній школі «Інтелект», і тепер я можу сказати — це було найкраще рішення. Найперше, що сподобалося — це атмосфера. Учителі щиро зацікавлені у розвитку дітей, класи невеликі, кожен учень отримує достатньо уваги. Мій син нарешті почав із задоволенням ходити до школи, бере участь у проєктах, виступах і навіть зацікавився наукою. Особливо вразив підхід до навчання: менше зубріння, більше практики, логіки та інтерактиву. Учнів вчать не просто запам’ятовувати, а мислити, аналізувати, робити висновки. Є поглиблене вивчення іноземних мов, гуртки з робототехніки, творчі студії. Для мене важливо, що школа не лише дає знання, а й формує впевненість, самоповагу та вміння спілкуватися. Головне — дитина щаслива, а це найкращий показник якості освіти. Цікаво, а хто ще обирав серед Приватні школи Печерського району міста Києва і на що ви звертали увагу під час вибору навчального закладу?
|
| |
| |