Где купить игрушки оптом
|
|
КлиМат | Дата: Среда, 26.04.2023, 13:50 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Пользователь
Байк: --- Выберите ---
Статус: Отсутствую
| Всем добрый день! Где можно купить деревянные игрушки оптом? Подскажите поставщиков и контакты. Спасибо
|
|
| |
Vikysiakas | Дата: Среда, 26.04.2023, 20:37 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Пользователь
Байк: Hy
| Дерев'яна іграшка оптом https://kalibri.top/ua/ є на цьому сайті. Це гуртовий інтернет-магазин дитячих іграшок. Заходьте, дивіться каталог та вибирайте потрібні товари. Усі умови купівлі – розповість менеджер. Беру у них давно, працювати з ними в одне задоволення. А контакти знайдете на сайті
|
|
| |
Kolian777 | Дата: Пятница, 23.06.2023, 13:01 | Сообщение # 3 |
Генерал-лейтенант
Пользователь
Байк: Delta
| Если вам ещё актуально, то могу посоветовать вам проверенный магазин kaleidoskop.com.ua в котором вы можете более подробнее ознакомиться с ассортиментом и его каталогом. У них есть очень классные товары для творчества, я уже заказывал своему сыну несколько различных вариантов, то он с удовольствием занимается и любит рисовать.
|
|
| |
Парафин | Дата: Среда, 12.07.2023, 11:11 | Сообщение # 4 |
Лейтенант
Пользователь
Байк: Минск M1NSK 125 Vesna
| А чому саме такі? Є багато чудових іграшок відмінної якості, які дійсно популярні серед дітей.
Сообщение отредактировал Парафин - Среда, 12.07.2023, 14:26 |
|
| |
Lora | Дата: Среда, 12.07.2023, 15:37 | Сообщение # 5 |
Майор
Пользователь
Байк: Киевская
| Так, я з вами згодна. Купую на Bontoy набори для творчості Djeco, вони дуже класні. Діти товари цього виробника просто обожнюють та такий товар дуже гарно продається в роздріб. Я займаюсь роздрібною торгівлею вже декілька років, тож добре знаю, чим цікавляться сучасні діти. Все, що реалізує компанія відмінної якості та у них дуже вигідні умови співпраці.
|
|
| |
Kusto88 | Дата: Среда, 12.07.2023, 16:11 | Сообщение # 6 |
Подполковник
Пользователь
Байк: suzuki
| Для мене то дуже цікава тема. Давно хочу добавити в свій магазин іграшки якісні для розширення продаж.
|
|
| |