Bortik | Дата: Воскресенье, 14.07.2024, 10:46 | Сообщение # 1 |
Сержант
Пользователь
Байк: Альфа
Статус: Отсутствую
|
Коли настав час обирати підлогове покриття для нової квартири, я звернув увагу на компанію «Everoli» у Києві. Чув про них багато позитивних відгуків і вирішив перевірити особисто. Звернення до них було справжнім відкриттям.
Що мене найбільше вразило – це великий вибір паркетної дошки https://everoli.ua/product-category/doshka-parketna/. У шоурумі можна знайти різні варіанти, від класичних до сучасних, що дозволяє кожному знайти саме те, що підходить його інтер'єру. Я обрав паркетну дошку з дуба, яка ідеально вписалася в дизайн моєї вітальні.
Команда «Everoli» вразила своєю компетентністю та привітністю. Вони відповіли на всі мої питання, надали корисні рекомендації щодо догляду за паркетною дошкою і навіть допомогли організувати монтаж. Замовлення було доставлено вчасно, а якість матеріалу перевершила мої очікування.
Особливо хочу відзначити, що ціни у «Everoli» є дуже конкурентоспроможними, а якість продукції виправдовує кожну витрачену гривню. Укладання паркетної дошки пройшло без проблем і тепер моя квартира виглядає набагато затишніше.
Рекомендую компанію «Everoli» всім, хто шукає надійного постачальника паркетної дошки в Києві. Вони дійсно знають свою справу і пропонують відмінний сервіс.
|
|
| |