|
Хто вже замовляв подік онлайн замість місцевих вейп-шопів?
|
|
| JellyFox88 | Дата: Вторник, 02.12.2025, 14:16 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Пользователь
Байк: Suzuki
Статус: Отсутствую
| Хто реально переходив з локальних вейп-магазинів на онлайн? У нас у місті або вибір слабкий, або цінник просто космос. Думаю спробувати замовити подік через інтернет, але є побоювання щодо доставки, комплектації та гарантії. Якщо хтось уже так робив — напишіть, як усе пройшло.
|
| |
| |
| AcidChinchilla | Дата: Вторник, 02.12.2025, 14:17 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Пользователь
Байк: BMW
| У мене була така сама історія: набридло переплачувати в офлайні, тому вирішив спочатку зробити невелике “тестове” замовлення і взяти один подік в Guru Vape, щоб просто перевірити, як вони працюють. Оформив замовлення без проблем, підтвердження прийшло одразу, відправку не тягнули. Посилка приїхала у нормальні строки, коробка ціла, всередині саме той девайс і та комплектація, які я обирав. Девайс працює стабільно, нічого не тече, тож після цього вже спокійніше ставлюся до онлайн-покупок і просто дивлюсь, чи магазин дотримується строків і не “крутить” з товаром.
|
| |
| |
| Lilianna | Дата: Понедельник, 15.12.2025, 16:43 | Сообщение # 3 |
|
Подполковник
Пользователь
Байк: Select
| как раз вот себе вейп надежный ищу сейчас
|
| |
| |
| Wikki21 | Дата: Понедельник, 15.12.2025, 16:48 | Сообщение # 4 |
|
Подполковник
Пользователь
Байк: Select
| ДА, тут важно при выборе смотреть на надежность, я вот себе многоразовую подсистему взяла, заказ на нее делала тут https://vapestar.kiev.ua/product-category/mnogorazovye-pod-sistemy , на сайте широкий выбор и при этом вполне приятные цены, а главное, что ароматы выбрать разные можна
|
| |
| |