|
Де краще купити обладнання для СТО в Україні?
|
|
| Bortik | Дата: Пятница, 23.05.2025, 06:20 | Сообщение # 1 |
|
Подполковник
Пользователь
Байк: Альфа
Статус: Отсутствую
| Шукаю надійний магазин, де можна замовити все необхідне для облаштування СТО. Хочу все взяти в одному місці, щоб не морочитись із доставкою з різних джерел. Бажано, щоб було обладнання різного рівня — і щось доступне для початку, і потужніші варіанти на майбутнє. Особливо цікавлять підіймачі, компресори, балансувальні стенди. Можливо, хтось уже мав справу з конкретним постачальником і може порадити, де купити обладнання для сто, не нарвавшись на підробки чи неякісне барахло.
|
| |
| |
| Nutella | Дата: Пятница, 23.05.2025, 07:01 | Сообщение # 2 |
|
Майор
Пользователь
Байк: Альфа
Статус: Отсутствую
| Я займався облаштуванням СТО торік і теж шукав, де замовити все в одному місці. Досвіду до того не мав, тому покладався на поради в інтернеті й форумах. У результаті купити обладнання для сто у магазину Gm GutMeister — і чесно кажучи, не пошкодував. Вибір там великий, і головне — усе сертифіковане й підходить під наші українські реалії. Замовляв у них підіймач, компресор і стенд для балансування — працює досі без проблем. Та й ціни не захмарні, є доступні варіанти. Ще мені сподобалося, що можна було передзвонити і спокійно обговорити, що краще взяти. Тобі якраз підійде такий формат — все зібрано, просто вибираєш, що потрібно, і замовляєш. Надійно і без зайвого головного болю.
|
| |
| |