| Kakapo | Дата: Понедельник, 12.01.2026, 11:33 | Сообщение # 1 |
|
Генерал-полковник
Пользователь
Байк: Ventus
Статус: Отсутствую
| Вітаю форумчан! Класична нерухомість зараз недоступна для більшості — мільйони потрібні, ще й податки, ремонти, пошуки орендарів. Шукаю варіанти, де можна вкласти від кількох сотень доларів і отримувати пасивний дохід від реальних об’єктів (готелі, апартаменти, курорти). Читав, що через токени це можливо. Хтось уже має досвід? Яка реальна дохідність виходить на практиці, скільки часу до перших виплат, чи є проблеми з виводом коштів? Дуже потрібні чесні відгуки від тих, хто вже вкладав.
Дела идут хорошо, но не известно куда...
|
| |
| |
| Ilonna | Дата: Понедельник, 12.01.2026, 12:14 | Сообщение # 2 |
|
Генерал-лейтенант
Пользователь
Байк: Viper
Статус: Отсутствую
| Привіт! Я теж шукав саме такий варіант і кілька місяців тому вирішив спробувати невеликою сумою, щоб не ризикувати багато. Поки що все йде стабільно: нарахування від оренди приходять регулярно (зазвичай раз на місяць або квартал), є особистий кабінет із прозорою звітністю по кожному об’єкту — видно, скільки заробив готель, який відсоток пішов інвесторам. Мені подобається, що це не абстрактна крипта, а саме реальна нерухомість у кількох країнах (Грузія, Таїланд, інші напрямки), і платформа бере на себе всі операційні питання. Звичайно, ризик є — і ринковий, і регуляторний, тому я не вкладав усі заощадження одразу й дивлюся на довгострокову перспективу. Якщо хочете самостійно все перевірити, подивитися фото реальних об’єктів, розрахунки доходності та умови входу — ось офіційна сторінка проєкту — Стабіліті. Там усе детально описано, є калькулятор і приклади виплат. Подивіться, можливо, це саме те, що шукаєте.
|
| |
| |