|
Скільки коштує розлучення через адвоката в Києві?
|
|
| Kakapo | Дата: Понедельник, 22.12.2025, 19:01 | Сообщение # 1 |
|
Генерал-лейтенант
Пользователь
Байк: Ventus
Статус: Отсутствую
| Хочу зрозуміти реальну вартість послуг з розлучення. Є неповнолітня дитина, але з аліментами вже домовилися. Шукаю нормального адвоката без космічних цін. Які приблизні ціни зараз?
Дела идут хорошо, но не известно куда...
|
| |
| |
| Ilonna | Дата: Понедельник, 22.12.2025, 22:11 | Сообщение # 2 |
|
Генерал-майор
Пользователь
Байк: Viper
| Ціни різняться залежно від складності, але багато фірм пропонують фіксовані пакети так зрозуміліше й дешевше. Включають усе: від підготовки документів до отримання рішення суду. Я порівнював варіанти й узяв пакет вийшло адекватно, без додаткових платежів. Подруга теж так робила. Подивіться пакети з вартістю послуг розлучення тут https://alvaprivacy.ua/ua/poslugi/family/advocate-razvod/pakety там чітко розписано, що входить до кожного пакету та скільки коштує. Зручно обрати під свою ситуацію та відразу планувати бюджет.
|
| |
| |
| Kramovchyk | Дата: Среда, 24.12.2025, 15:20 | Сообщение # 3 |
|
Полковник
Пользователь
Байк: альфа
| Шукаю поради щодо сімейної справи. Планується розлучення, є спір щодо поділу майна та місця проживання дитини. Хочеться вирішити все максимально коректно та законно, але сам не розумію, з чого почати. Підкажіть, чи варто одразу звертатися до адвоката і які документи зазвичай потрібні для консультації.
|
| |
| |
| Oppra | Дата: Среда, 24.12.2025, 15:43 | Сообщение # 4 |
|
Полковник
Пользователь
Байк: kbcb
| Проходив через розлучення і спір щодо дитини. А допомогли мені юристи з АО «Правда» https://www.pravda1.com/ заернувся до них за рекомендацією знайомих. Юристи дуже коректно підійшли до справи, допомогли з документами та переговорами. Багато питань вдалося вирішити без затяжного суду, що було важливо для всіх сторін.
|
| |
| |