| Kolichina | Дата: Четверг, 20.11.2025, 09:36 | Сообщение # 1 |
|
Полковник
Пользователь
Байк: Kolichina
Статус: Отсутствую
| Доброго дня! Чесно кажучи, ніяк не можу знайти хороше мінеральне добриво у нас в країні. Яких тільки я не пробувала, але результату я взагалі не бачу. Якщо ви знаєте, де я можу замовити мінеральне добриво хорошої якості, підкажіть, я буду вам дуже вдячна за інформацію.
Сообщение отредактировал Kolichina - Четверг, 20.11.2025, 09:37 |
| |
| |
| monika123 | Дата: Четверг, 20.11.2025, 12:26 | Сообщение # 2 |
|
Полковник
Пользователь
Байк: monika123
Статус: Отсутствую
| Добрий день, я вам рекомендую подивитися тут https://vaagroukraine.com/fosforni-dobriva/ мінеральні добрива. Тому що компанія сама виробляє і реалізує таке добриво. Думаю, що ви зможете тут придбати вигідно і потім оцінити по достоїнству мінеральне добриво від цієї компанії. Тільки не забувайте, що просто так взяти добриво і застосовувати не можна. Кожна рослина має певні потреби і вимагає різного складу органіки. Наприклад, для овочевих культур підходять добрива, багаті азотом і фосфором. Для плодових і ягідних рослин, таких як яблуні та полуниця, найбільш підходящими є добрива, що містять калій і фосфор. Перед вибором добрива необхідно провести аналіз ґрунту на вміст поживних речовин. Це допоможе визначити, які елементи в ньому надлишкові, а яких не вистачає.
|
| |
| |