Добридень. Потрібна порада щодо вибору клініки в Києві. Дуже болить спина. Ставлять діагноз протрузія і корінцевий синдром. Всі до кого звертався, починаючи від неврологів, закінчуючи нейрохірургами, виписують тільки знеболююче і розводять руками
Привіт, товариш по нещастю. Як я тебе розумію, У мене такий же діагноз, тільки протрузії три. Бували моменти, що навіть дихати було боляче. Перестали допомагати знеболюючі, в операції відмовляли. Життя перетворилося на пекло. Спасибі приятелю, знайшов клініку для мене в Позняках https://bit.ly/3TuClHv . Лікування спини пройшло безболісно і швидко. Життя знову наповнюється яскравими фарбами.
Болі можуть давати судини, якщо вони під компресією. Циркуляція крові порушена і мозок недостатньо отримує кисню. Моя думка, що вам потрібно звернутися в клініку, де є фахівці з неврології та судинні хірурги. Наприклад, в Медмірком.
У мене була схожа ситуація з шиєю. Мені порадили пройти курс масажу і зайнятися плаванням, щоб наростити м'язову масу. Особисто мені допомогло. Болі зменшилися і постійна пульсація в голові пройшла.