|
Гирлянды светоидные на батарейках
|
|
| Pavlina | Дата: Пятница, 04.02.2022, 10:38 | Сообщение # 1 |
|
Генералиссимус
Пользователь
Байк: delta
Статус: Отсутствую
| Добрый день! Я занимаюсь дизайном интерьера, а также организацией праздников. Постоянно ищу хорошие магазины онлайн с различной продукцией праздничной тематики. Особенно сейчас мне нужны гирлянды светодиодные на батарейках. Посоветуйте, где можно их купить?
|
| |
| |
| Maria21 | Дата: Пятница, 04.02.2022, 12:04 | Сообщение # 2 |
|
Генералиссимус
Пользователь
Байк: Spark SP110C-2C
| Рекомендую вам отличный магазин https://edisons.com.ua/girlyandy/girlyandy-na-batareykah/, в котором сама лично покупала гирлянду на батарейках, к тому же ещё и пультом управления. Магазин доставляет заказы по всей Украине, есть гарантия, а также возврат и обмен товара. Это магазин осветительных приборов Edisons.
|
| |
| |
| ironstell | Дата: Воскресенье, Сегодня, 02:42 | Сообщение # 3 |
|
Генерал-майор
Пользователь
Байк: Vespa
| Я часто фотографую свої роботи для соцмереж і цього разу мені потрібен був м’який декоративний фон. Думав про звичайні лампочки, але потім згадав, що гірлянди “водоспад” дуже круто виглядають у кадрі. Ось тут була гарна ілюмінація і був приємно здивований вибором. Взяв декілька варіантів різної довжини, щоб можна було експериментувати зі світлом. Установив на стіну буквально за 5 хвилин. Світло дуже рівне, не смикається, що для відео просто must-have. Не створює "шумів" на камері й дає відчуття глибини на фото. І тепер вони висять у мене не тільки для роботи — виявилося, що кімната з ними виглядає значно затишніше. Так що це був покупкою двох зайців одразу.
|
| |
| |