|
Не можу розібратись, як визначити вартість розмитнення авто?
|
|
| Teherov | Дата: Понедельник, 13.10.2025, 20:08 | Сообщение # 1 |
|
Генерал-майор
Пользователь
Байк: HSF 55
Статус: Отсутствую
| Не можу розібратись, як визначити вартість розмитнення контейнера з авто, підкажіть? Від чого залежить кінцева ціна, від об’єму двигуна чи типу транспортування? Може, є зручний калькулятор, де можна все це вказати й отримати точний розрахунок?
|
| |
| |
| Gora123 | Дата: Понедельник, 13.10.2025, 20:09 | Сообщение # 2 |
|
Генерал-лейтенант
Пользователь
Байк: RDMX
| Я колись теж мучився з цим. Там треба враховувати не тільки ціну авто, а й вартість доставки. Найпростіше знайти калькулятор, який розраховує контейнер повністю, тоді все стає ясно, або скористатись чиєюсь допомогою для точних розрахунків.
|
| |
| |
| Одинн | Дата: Понедельник, 13.10.2025, 20:09 | Сообщение # 3 |
|
Майор
Пользователь
Байк: Верховина-3
| Я коли замовляв машину морем, то просто вніс усі дані в онлайн-форму. Показало загальну суму з урахуванням контейнера. Потім на митниці перевірив майже один в один, хіба що копійки відрізнялись.
|
| |
| |
| Pankrat | Дата: Понедельник, 13.10.2025, 20:10 | Сообщение # 4 |
|
Подполковник
Пользователь
Байк: Верховина-3
| Я теж колись ламав голову, як зрозуміти, скільки буде коштувати розмитнення контейнера з авто. Там стільки нюансів, що голова кругом. Поки не натрапив на митний калькулятор автомобілів від Mitridat, реально річ, яка рятує. Просто вводиш усі потрібні параметри, і калькулятор видає повну картину по митних платежах. Я навіть порівнював результати з тим, що потім виставили офіційно, різниця мінімальна. Тепер користуюсь тільки ним, коли планую щось замовляти. Раджу спробувати, бо все чітко, зрозуміло і без складних формул.
|
| |
| |