| Teherov | Дата: Пятница, 12.09.2025, 20:52 | Сообщение # 1 |
|
Генерал-майор
Пользователь
Байк: HSF 55
Статус: Отсутствую
| Друзі, як ви ставитеся до тих адвокатів, які активно рекламують себе всюди: банери, соцмережі, навіть у газетах? У мене двояке відчуття: з одного боку, вони впевнені в собі, з іншого — може, більше часу на рекламу, ніж на роботу з клієнтами?
|
| |
| |
| Gora123 | Дата: Понедельник, 15.09.2025, 15:56 | Сообщение # 2 |
|
Генерал-лейтенант
Пользователь
Байк: RDMX
Статус: Отсутствую
| Завжди думав, що обирати адвоката – це просто формальність, але досвід з Адвокатським об'єднанням «Актум» переконав мене у зворотньому. Мені довелося займатися касаційним оскарженням в адміністративному судочинстві https://www.actum.com.ua/blog-3-1/kasatsijne-oskarzhennja і я реально зрозумів, наскільки важливо мати надійного юриста поруч. На їхньому сайті я натрапив на статтю про касаційне оскарження в адміністративному судочинстві, яка була настільки зрозумілою і практичною, що я відразу відчув, що тут працюють професіонали. Адвокати не лише пояснили мені всі тонкощі процесу, а й підготували повний пакет документів, зекономивши мій час і нерви. Вони завжди на зв’язку, відповідають на будь-які запитання і дійсно дбають про результат. Я відчув себе спокійно та впевнено, знаючи, що справа в надійних руках. Якщо хочете бути впевненими у своєму юридичному захисті, «Актум» – це саме та команда, яку варто обирати.
|
| |
| |