|
Корм для старших котів
|
|
| Kakapo | Дата: Вторник, 03.06.2025, 12:01 | Сообщение # 1 |
|
Генерал-лейтенант
Пользователь
Байк: Ventus
Статус: Отсутствую
| Моїй кішці вже 10 років, і я помітив, що вона стала менш активною. Ветеринар порадив спеціальний корм для старших котів. Які марки хороші, і де їх краще купувати, щоб було зручно і якісно? Діліться порадами!
Дела идут хорошо, но не известно куда...
|
| |
| |
| Ilonna | Дата: Вторник, 03.06.2025, 14:33 | Сообщение # 2 |
|
Генерал-майор
Пользователь
Байк: Viper
| Для старших котів дійсно потрібен особливий догляд. Я для своєї кішки беру корми на https://www.zootime.com.ua/ Там є спеціальні лінійки для літніх котів, які підтримують суглоби і травлення. Ціни нормальні, а доставка приходить за пару днів. Мені подобається, що можна проконсультуватися, якщо не впевнений у виборі. Моя кішка стала активнішою після їхнього корму, шерсть знову блищить. Раджу спробувати!
|
| |
| |
| marginnah | Дата: Вторник, 28.10.2025, 15:38 | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
Пользователь
Байк: yamaha
| привіт, нещодавно натрапив на один сайт з корисною інформацією про пісок для котів. https://myfancypet.smartstudents.win/napovny....o-lotka там якраз добре розписують як правильно перевести кота на новий пісок, і які типи кому підходять, я вже так свого котика перевів з глиняного на силіку без проблем. сподіваюся комусь знадобиться!
|
| |
| |
| DonAllen | Дата: Суббота, 08.11.2025, 10:25 | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
Пользователь
Байк: BMW
| Моїй кішці 10 років, і з віком її активність дійсно може зменшуватись — це природно. Ветеринари рекомендують спеціальні корми для старших котів, які враховують зміни в обміні речовин і потреби організму. Серед найкращих марок кормів для літніх котів виділяють Royal Canin, Hill's, Purina Pro Plan, Nature's Protection, Optimeal та Brit Care. Вони містять збалансовані поживні речовини — білки, вітаміни (А, С, групи В), Омега-3, Омега-6, таурин і клітковину, які підтримують здоров’я суглобів, шкіри і шерсті, а також роботу нирок і серця. Для літніх кішок часто радять вологі корми або комбіноване харчування (сухий + вологий корм), адже воно допомагає підтримувати водний баланс, що особливо важливо для старих тварин. Якщо ваш кіт має проблеми із зубами, волога їжа буде більш комфортною.
|
| |
| |