Дюбеля
|
|
Gora123 | Дата: Воскресенье, 30.01.2022, 13:19 | Сообщение # 1 |
Генерал-майор
Пользователь
Байк: RDMX
Статус: Отсутствую
| Всім привіт, мені б хороший будівельний знайти, а то у нас у місті з цим погано! Пройшовся по магазинах, не можу знайти дюбеля, хто підкаже, де можна купити, щоб якість була хороша та й ціна не висока?
|
|
| |
Teherov | Дата: Воскресенье, 30.01.2022, 13:19 | Сообщение # 2 |
Генерал-майор
Пользователь
Байк: HSF 55
| А ви десь взагалі живете? У мене, наприклад, просто під будинком будівельний, то там все є. Думаю, що вам теж варто пошукати нормальні і тоді питання вирішиться саме собою
|
|
| |
Gora123 | Дата: Воскресенье, 30.01.2022, 13:19 | Сообщение # 3 |
Генерал-майор
Пользователь
Байк: RDMX
| Ох, мені б взагалі якийсь інтернет-магазин, щоб не напружуватися з пошуком, а то поки знайду містом, то рак на горі свисне і так все повільно роблю, а тут ще проблема з дюбелями
|
|
| |
Teherov | Дата: Воскресенье, 30.01.2022, 13:21 | Сообщение # 4 |
Генерал-майор
Пользователь
Байк: HSF 55
| Не надавайте цьому великого значення, проблема не у вас! Я можу сказати з власного досвіду, що на будівельних ринках, магазинах зараз половина товарів не якісних, тому потрібно уважно дивитися і знати, де робити замовлення. Я ось онлайн купую все необхідне для будівництва та ремонту в магазині АРС, у тому числі і дюбеля https://ars.ua/budivelni-kriplennja/djubelja-1/ ось тут можете подивитися, асортимент великий і ціни цілком прийнятні, доставка швидка, якістю завжди задоволений.
|
|
| |