|
Чи реально знайти кредит без дзвінків операторів?
|
|
| Bortik | Дата: Четверг, 12.06.2025, 07:26 | Сообщение # 1 |
|
Подполковник
Пользователь
Байк: Альфа
Статус: Отсутствую
| Шукаю варіант, де можна взяти кредит онлайн без постійних дзвінків від менеджерів. Бо вже кілька разів подавав заявку на різних сайтах, і потім мені цілий день телефонували, навіть коли вже відмовився від їхніх послуг. Іноді ще й кілька днів підряд дзвонять. Мене це дратує, я не хочу пояснювати кожному, чому я не беру саме в них. Хотілося б знайти ресурс, де можна самостійно подивитися пропозиції, обрати найбільш адекватну і вже там, на сайті МФО, оформити все без оцього телефонного спаму. Може, хтось стикався з такою проблемою і знає, де реально обійтись без дзвінків?
|
| |
| |
| Nutella | Дата: Четверг, 12.06.2025, 07:38 | Сообщение # 2 |
|
Майор
Пользователь
Байк: Альфа
Статус: Отсутствую
| У мене була така ж ситуація – після кількох заявок почався просто шквал дзвінків, навіть у вихідні. Потім я знайшов сайт https://mfoxa.com.ua/, він виявився дуже зручним у цьому плані. Це не сервіс для подачі заявки, а скоріше каталог МФО з короткими описами і умовами. Тобто ніхто тобі не дзвонить просто через те, що ти зайшов на сайт. Ти сам переглядаєш, порівнюєш, і лише коли вже переходиш на сайт конкретної компанії, тоді й подаєш заявку напряму. Я так і зробив – просто переглянув, хто видає без дзвінків (деякі прямо вказують, що все онлайн, без контактів), вибрав одну МФО, все швидко оформив і ніхто мені не телефонував. Якщо хочеш спокою – цей варіант якраз для тебе.
|
| |
| |