| Bortik | Дата: Среда, 05.03.2025, 10:48 | Сообщение # 1 |
|
Подполковник
Пользователь
Байк: Альфа
Статус: Отсутствую
| Коли я була вагітна, ми з чоловіком довго обговорювали, яке ім'я дати нашій майбутній донечці. Хотілося обрати не лише красиве, але й таке, що наділить її особливою енергетикою та захистом. Пошуки привели мене до статті "Які жіночі імена мають найбільший енергетичний захист" на сайті https://mycity.if.ua/yaki-zh....-zahyst. Цей матеріал відкрив мені очі на глибину значення імен та їх вплив на долю людини.
Особливо мене зацікавило ім'я Вікторія, яке в перекладі з латини означає "переможниця". У статті зазначалося, що це ім'я пов'язане з римською богинею перемоги, а його носійки наділені сильною енергетикою, що допомагає долати життєві труднощі. Ми вирішили назвати нашу доньку Вікторією, сподіваючись, що це ім'я надасть їй сили та впевненості.
Минуло кілька років, і ми помітили, що наша Віка дійсно росте сильною та цілеспрямованою дівчинкою. Вона не боїться труднощів, завжди прагне досягти поставлених цілей і не здається перед перешкодами. Я вірю, що вибір імені зіграв важливу роль у формуванні її характеру.
Якщо ви стоїте перед вибором імені для своєї дитини, рекомендую звернути увагу на його енергетичне значення. Стаття на сайті "Моє місто Франківськ" стала для нас цінним джерелом інформації та допомогла зробити усвідомлений вибір, про який ми жодного разу не пошкодували.
|
| |
| |