Цитата Ludvik (

)
Хочу відкрити салон краси в Дніпрі. Підкажіть чи треба його рекламувати? Чи і так люди будуть знати і самі прийдуть? Якщо рекламувати то яка реклама зараз працює?
Сподіватися на те, що люди самі дізнаються про новий салон у такому великому місті, як Дніпро — це досить ризикована стратегія. Зараз конкуренція в б’юті-сфері просто шалена, тому без реклами твій бізнес може просто "загубитися" серед десятків інших.
Звісно, класно працює Інстаграм і "сарафанка", але це гра в довгу. Щоб отримати клієнтів вже з першого дня відкриття, треба заявити про себе голосно. Я завжди кажу, що місцевий бізнес має бути помітним фізично. Коли дівчина їде на роботу або гуляє містом і бачить яскраве зображення з вашими послугами, це відкладається в підсвідомості. Тому раджу комбінувати онлайн-просування та зовнішню рекламу.
Наприклад, дуже ефективно працюють білборди, де їх можна розмістити у Дніпрі можна подивитись тут https://adv-aimgroup.com.ua/uk....k-dnepr, особливо якщо розмістити їх у тому ж районі, де відкривається салон. Це допомагає швидко сформувати впізнаваність серед місцевих мешканців. Якраз агенція «АІМ ГРУП» має чудову сітку по місту і допоможе підібрати локації з найбільшою прохідністю. Вони вже понад 10 років на ринку, тож знають, де саме ваша цільова аудиторія зверне увагу на щит.
Тож моя порада: не економте на старті. Краще один раз якісно вкластися в рекламу, щоб забити запис на місяць вперед, ніж сидіти й чекати випадкового перехожого. Успіхів вам у відкритті!