Посоветуйте секс-шоп с анонимной оплатой и доставкой
|
|
SashaTkach | Дата: Четверг, 22.08.2024, 12:05 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Пользователь
Байк: Дельта
Статус: Отсутствую
| Привет! Хочу заказать интимные товары в интернет секс-шопе, но для меня важно, чтобы оплата и доставка были максимально анонимными. Кто знает такие магазины, поделитесь, пожалуйста, проверенными вариантами с надежным обслуживанием.
|
|
| |
AndriyPetrov | Дата: Четверг, 29.08.2024, 12:33 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
Пользователь
Байк: R1
| Candor Place — це той сексшоп, який варто відвідати кожному. Величезний вибір товарів, професійні консультації та приємна атмосфера роблять його ідеальним місцем для покупок. Я тут завжди https://candorplace.com/ знаходжу щось нове і цікаве, що допомагає урізноманітнити наше інтимне життя. Вже кілька разів повертався сюди і кожен раз залишаюся задоволеним.
|
|
| |
Adusten | Дата: Четверг, 31.10.2024, 03:02 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
Пользователь
Байк: Кавасаки
| Я взагалі до недавнього часу був проти всіляких іграшок та стимуляторів у сексі, бо вважав це чимось неприродним та досить дивним. Але, одного дня, моя дівчина, таки вмовила мене зайти на цей секс шоп і переглянути товари які тут є. Не думав, що в результаті щось замовлю, але все таки вирішив спробувати мастурбатор. Мені цілком сподобалось і з тих самих часів я постійно замовляю якісь іграшки для себе та для нас з дівчиною.
|
|
| |