Як оформити спадщину
|
|
MishaBanch | Дата: Вторник, 07.11.2023, 16:46 | Сообщение # 1 |
Подполковник
Пользователь
Байк: субару
Статус: Отсутствую
| Нещодавно помер мій батько, у нього були проблеми з серцем. І тепер треба переоформити його квартиру у Львові на себе, як оформити спадщину, з чого почати, які документи потрібні для цього. Я, якщо чесно, не дуже розумію в цих юридичних питаннях, тому потрібна ваша допомога.
Сообщение отредактировал MishaBanch - Вторник, 07.11.2023, 16:51 |
|
| |
Карамбулкул | Дата: Вторник, 07.11.2023, 16:52 | Сообщение # 2 |
Подполковник
Пользователь
Байк: Ямаха
| Моє співчуття щодо вашого батька, іноді і таке буває , життя непередбачуване. Перш за все, зверніться до місцевого нотаріуса для консультації. Вони допоможуть вам зі всіма необхідними документами та процедурами.
|
|
| |
Проработник | Дата: Вторник, 07.11.2023, 17:18 | Сообщение # 3 |
Подполковник
Пользователь
Байк: Скутер
| Можливо, розгляньте можливість найняти адвоката, який спеціалізується на спадковому праві. Вони зможуть керувати всім процесом та захистити ваші інтереси. Моде в балютька був заповіт, ви не в курсі?
|
|
| |
ФедяФединов | Дата: Вторник, 07.11.2023, 17:21 | Сообщение # 4 |
Подполковник
Пользователь
Байк: Ява
| Якщо ви ніколи не стикалися з юридичними питаннями, то вам на початку буде складно все зрозуміти, але не треба лякатися, згодом вам про все розкаже ваш нотаріус, які документи та справки вам потрібно підготувати. Ви можете звернутися як до державного нотаріуса, так і до приватного, але у приватних менші черги і можливо процесс оформлення пройде швидше, а у до державних нотаріусів більше довіри. На цьому сайті можете обрати нотаріуса у Львові https://topnot.lviv.ua/
|
|
| |