Як обрати аптечку для офісу
|
|
Карамбулкул | Дата: Понедельник, 27.02.2023, 22:59 | Сообщение # 1 |
Подполковник
Пользователь
Байк: Ямаха
Статус: Отсутствую
| Народ, мені потрібна ваша допомога. Необхідно купити готову аптечку невідкладної допомоги або укомплектувати аптечку самостійно для нашої компанії. По-перше мати аптечку в офісі або на підприємстві це обов'язкова складова.Але у нас такої аптечки не було, а зараз розуміємо, що це необхідність. Допоможіть визначитися що повинно бути в такій аптечці?
|
|
| |
MishaBanch | Дата: Понедельник, 27.02.2023, 23:08 | Сообщение # 2 |
Подполковник
Пользователь
Байк: субару
| Я думаю, що в цьому питанні вам повинен допомагати і давати рекомендації фахівець, тобто медик. У вас велика компанія? Якщо так, то однієї аптечки в наявності це замало, необхідно мати медичного працівника, для надання допомоги в разі чого.
|
|
| |
Проработник | Дата: Понедельник, 27.02.2023, 23:25 | Сообщение # 3 |
Подполковник
Пользователь
Байк: Скутер
| Аптечки повинні бути в кожній компанії, офісі, на виробництві, в автомобілі і вдома. Але в кожному випадку склад препаратів і медикаментів в аптечці буде відрізнятися. Наприклад в офісі ймовірність отримати травму досить не велика, але хоча в нинішніх обставинах в країні, статися в будь-який момент може все що завгодно.
Сообщение отредактировал Проработник - Понедельник, 27.02.2023, 23:26 |
|
| |
ФедяФединов | Дата: Понедельник, 27.02.2023, 23:32 | Сообщение # 4 |
Подполковник
Пользователь
Байк: Ява
| Изучите стандарты и рекомендации по укомплектованию аптечки в интернете или проконсультируйтесь со специалистами в области медицины. Помните, что качественно сложенная аптечка для оказания первой медицинской помощи может спасти жизнь и здоровье человека в критической ситуации. Купити готову аптечку ви можете на цьому сайті Парамедик, ціни в них доволі прийнятні https://paramedic.ua/first-aid-kits/
|
|
| |