Были очень рады, что у нас открылась школа спбшт в Одессе https://goo.gl/maps/2xWgoBChBinkfHDQ7 Очень много про нее слышали, читали и узнавали. Ребенок бредил тем, что хочет туда ходить. А когда открылась, сразу же стали в очередь. Что хочу сказать, персонал отличный, много интересных есть курсов и направлений. Есть из чего выбрать. Нас все устраивает.
Сообщение отредактировал Maria21 - Пятница, 29.01.2021, 13:24
А звідки дитина дізналась про цю школу? Якось дивно звучить, чесно, бо я в дитинстві взагалі не цікавився ніякими школами й точно не чекав, коли вже нарешті піду вчитись. Хіба що в перший клас, тоді так.
Ну зараз діти зовсім інші. Я теж не любив ні садок, ні школу, а зараз є такі організації, які називаються альтернативними садками і школами, викладачі в яких уміють прищепити дітям любов і до навчання, і до спілкування з однолітками, і до різностороннього розвитку, і загалом до садка чи школи. Як варіант, приватний садочок Подільський район. Дуже рекомендую почитати про нього більше, бо для мене це якийсь ідеальний формат дошкільної освіти.