Дівчата, цікаво стало, а ви на якій руці носите годинник? Ніби завжди казали, що треба носити на лівій руці, але я не розумію, чому так. Це реально про зручність чи то якісь правила етикету? Бо я, чесно кажучи, годинник ношу на правій, і мені так комфортно. Чи може це якось неправильно виглядає? Хочу почути вашу думку, бо останнім часом ця тема частенько з'являється у розмовах з подругами.
Насправді, традиція носити годинник на лівій руці з’явилася не просто так. Більшість людей — правші, тому ліву руку вважають менш активною, що робить її більш зручною для носіння аксесуарів, як-от годинника. Це допомагає уникати пошкоджень годинника під час щоденних справ. Але це більше про практичність, ніж про строгий етикет. Щодо етикету, тут немає чітких правил: головне, щоб годинник гармонійно вписувався в образ.
От я теж так подумала, що ліву руку просто зручніше використовувати для годинника, особливо якщо ти правша. Але мені ще цікаво, чи є взагалі якесь місце, де це обговорюють на професійному рівні? Чи можна звернутися до стиліста, наприклад, щоб дізнатися, як правильно носити годинник відповідно до сучасних трендів? А ще, що ви думаєте про тенденцію носити годинники як браслети, без акценту на час?
От я теж так подумала, що ліву руку просто зручніше використовувати для годинника, особливо якщо ти правша. Але мені ще цікаво, чи є взагалі якесь місце, де це обговорюють на професійному рівні? Чи можна звернутися до стиліста, наприклад, щоб дізнатися, як правильно носити годинник відповідно до сучасних трендів? А ще, що ви думаєте про тенденцію носити годинники як браслети, без акценту на час?
Слухай, так цікаво. Я вважаю, що сьогодні етикет вже не такий строгий, як раніше. Люди більше орієнтуються на власний комфорт і стиль. Якщо тобі зручно носити годинник на правій руці, то чому б і ні? До речі, щодо того, як правильно носити годинник і який стиль вибрати, є крута стаття https://zolotakraina.ua/ua....et.html яку я нещодавно читав. Там все детально описано, тож може, знайдеш відповіді на свої питання.