| sladkoyezhka | Дата: Понедельник, 15.02.2021, 12:56 | Сообщение # 1 |
|
Генерал-майор
Пользователь
Байк: ABC
Статус: Отсутствую
| Мне надо было купить одежку для улицы и на работу и много всего пересмотрела в разных магазинах. Здесь в итоге решила купить женскую одежду больших размеров https://jollys.com.ua/catalog/zhenskaya_odezhda_bolshikh_razmerov/ Отмечу, что вас также порадуют их акции и распродажи. Заказывайте товары с доставкой или забирайте покупки в магазине. Магазин не только надежен, но и цены вас приятно удивят. Смотрите каталог и делайте смело заказ прямо сейчас, разочарованы не будете.
|
| |
| |
| Мансур | Дата: Четверг, 04.03.2021, 23:31 | Сообщение # 2 |
|
Лейтенант
Пользователь
Байк: gthdjt
Статус: Отсутствую
| Дивлячись з якою метою ви збираєтеся туди йти. Якщо для того, щоб з кимось познайомитися, тобто знайти і зустріти там цікавого чоловіка, то зрозуміло, що потрібно виглядати відповідно. Так краще буде вдягти підбори, сукню, щось жіноче та яскраве. А якщо просто, щоб зайнятися спортом чи для того, щоб подихати повітрям, насолодитися природою, відчути запах квітів, то я б одяглася по-спортивному, так щоб було максимально комфортно і зручно. Я взагалі дуже багато купую собі та обожнюю спортивні костюми жіночі . Відчуваю себе в них впевнено і просто люблю як я в них виглядаю .
|
| |
| |