|
Чи є калькулятор споживання приладів
|
|
| Koliya | Дата: Понедельник, 26.01.2026, 13:16 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
Пользователь
Байк: Ява
Статус: Отсутствую
| Хочу купити станцію але не можу зрозуміти яку модель брати. У мене купа техніки, не знаю скільки вона реально жере. Є якісь онлайн калькулятори де можна все порахувати? Гуглив, знаходжу тільки якісь складні формули.
|
| |
| |
| Alis | Дата: Понедельник, 26.01.2026, 16:22 | Сообщение # 2 |
|
Лейтенант
Пользователь
Байк: Delta
| Так, є зручні калькулятори саме під портативні станції. Я знаходив на офіційних сайтах виробників, там просто вибираєш прилади зі списку і воно рахує скільки годин протримає. У Jackery в блозі є стаття з таблицями споживання популярних приладів, дуже допомогло https://jackery.pro/category/blog/ там можна прикинути приблизно. Ще раджу купити ватметр, він в розетку вставляється і показує реальне споживання - коштує гривень 300-400, але дуже корисна штука. Я так виявив що мій роутер жере вдвічі більше ніж написано в паспорті. Формули складні бо треба враховувати не тільки споживання але й час роботи, плюс пікові навантаження при запуску. Простіше взяти середню модель з запасом, ніж мучитись з розрахунками. Якщо візьмеш занадто маленьку - шкодуватимеш, занадто велику - переплатиш але хоч запас буде.
|
| |
| |
| Mixmasters | Дата: Понедельник, 26.01.2026, 17:38 | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
Пользователь
Байк: Сузуки
|
|
| |