Як вибрати електронну сигарету
|
|
ФедяФединов | Дата: Воскресенье, 12.02.2023, 20:12 | Сообщение # 1 |
Подполковник
Пользователь
Байк: Ява
Статус: Отсутствую
| Є бажання позбутися від поганої звички, від куріння. Кидаю вже не один раз, але всі спроби невдалі. Хочу перейти на електронні сигарети, щоб поступово кинути з її допомогою. Що скажете, чи можливо це. Де краще замовити ?
|
|
| |
MishaBanch | Дата: Воскресенье, 12.02.2023, 20:17 | Сообщение # 2 |
Подполковник
Пользователь
Байк: субару
| Будь-яка залежність, і нікотинова в тому числі, це психологічний розлад, хвороба і так просто ви від неї позбутися не зможете, потрібно мати велику мотивацію, силу волі. Раджу вам звернутися з цією проблемою до психолога
|
|
| |
Проработник | Дата: Воскресенье, 12.02.2023, 20:28 | Сообщение # 3 |
Подполковник
Пользователь
Байк: Скутер
| А у мене є приклад від мого близького друга. Він кинув палити, перейшовши на електронні сигарети. Він купував сигарети з низьким відсотком нікотину, зменшував дозу і поступово позбувся цієї залежності. Але це швидше виняток, тому що інші курять і навіть більше ніж раніше
Сообщение отредактировал Проработник - Воскресенье, 12.02.2023, 20:29 |
|
| |
Карамбулкул | Дата: Воскресенье, 12.02.2023, 20:31 | Сообщение # 4 |
Подполковник
Пользователь
Байк: Ямаха
| Ну я думаю, що спробувати варто, якщо є такий шанс і зробити це відносно легко і безболісно. Звичайно ніяких гарантій немає, але все залежить від вас і вашого бажання. Зараз багато різновидів електронних сигарет, Айкоси, вейпи, Вапорайзер, pod системи, вони відрізняються за способом куріння, терміну експлуатації і по смаку диму. Раджу вибирати на цьому сайті, тут представлено багато моделей від різних марок , також тут приємні і ціни https://zakupay-vape.com/product-category/odnorazka/
|
|
| |