Імплантація зубів у Львові
|
|
Leontev | Дата: Вторник, 30.08.2022, 21:07 | Сообщение # 1 |
Полковник
Пользователь
Байк: ...
Статус: Отсутствую
| Добрий вечір. Мені необхідно зробити імплантацію зубів, бо моя посмішка виглядає негарно, тому що нема передніх зубів. Підскажіть будь ласка, куди краще звернутися з питання якісної імплантації зубів у Львові? І щоб по не дуже дорогій вартості?
|
|
| |
Masador | Дата: Вторник, 30.08.2022, 21:23 | Сообщение # 2 |
Полковник
Пользователь
Байк: Ford
| На мій погляд, з приводу імплантації зубів краще звертатися у приватні стоматології у Львові, які мають гарну репутацію. Бо в таких місцях надають якісні стоматологічні послуги, тим паче в приватних стоматологічних клініках працюють кваліфіковані лікарі-стоматологи. Я наприклад звертався щодо імплантації декількох зубів у стоматологію DentalKnysh https://dentalknysh.com.ua/implantaciya-zybiv/ . В цій клініці прийнятні ціни на зубні імпланти, принаймні я так вважаю.
|
|
| |
Kirilov | Дата: Вторник, 30.08.2022, 21:32 | Сообщение # 3 |
Полковник
Пользователь
Байк: Дельта
| Якщо я не помиляюсь, імплантацію зубів можна зробити в стоматологічній клініці Пародент. Але щодо вартості нічого не можу вам сказати, краще самостійно дізнайтесь про це.
|
|
| |
Sannek | Дата: Вторник, 30.08.2022, 21:43 | Сообщение # 4 |
Полковник
Пользователь
Байк: /
| Мені доводилося звертатися з приводу імплантації зуба в стоматологію Ліей-Дент, де мені зробили імплант зуба цілком якісно. Тим більше заплатив вигідну ціну за імплантацію зуба.
|
|
| |