acontinent | Дата: Понедельник, 29.04.2024, 17:39 | Сообщение # 1 |
Майор
Пользователь
Сообщений: 97
Репутация: 0
Откуда: Киев
Байк: delta
Статус: Отсутствую
| У світі кулінарії кожна культура має свої особливі звичаї, їжу та рецепти, які передавались з покоління до покоління. Від вишуканих блюд французької кухні до українських вареників, від запашного узбецького плову до пряного індійського каррі - гастрономічна спадщина світу багата та різноманітна. рецепти других страв пропонує своїми читачам кулінарний сайт рецептів Dish Magazine, на зразку якого ми вивчимо їх докладніше.
1. рецепти грузинскої кухні. Грузинська кухня популярна своїм різноманіттям смаків і запахів. Деякі з відомих блюд включають хачапурі (пиріг з сиром), хінкалі (грузинські пельмені), сациві (курка в соусі з волоських горіхів звичайно, чахохбілі (тушкована курка з помідорами та спеціями).
2. страви української кухні. Українська кухня популярна своєю пишною та чудовою їжею. Деякі затребувані кулінарні рецепти включають борщ (суп із буряків), вареники (пельмені з різними начинками), і сало (свиняче сало, обсмажене та заправлене спеціями).
3. пиріжки з м'ясом в духовці рецепт https://dishmagazine.com/ua/recipe/juicy-pies-with-meat/ . Для готування пиріжків з м'ясом потрібно спочатку підготувати дріжджове тісто, потім нарізати з цибулею. Потом начинку кладуть у тісто, створюють пиріжки, і запікають в духовці до золотистої скоринки.
4. веганський наполеон. Для веганського наполеона можна використовувати пластини веганського листкового тіста, шаруть з кремом на основі кокосового молока або кешью та начинкою з фруктів, наприклад, ягоди або фрукти, нарізані.
5. качка по-пекинськи справжній рецепт. Качка по-пекінськи - це традиційна китайська страва, де і подается з пшеничними коржами, зеленим луком, огірками і хойсін-соусом .
6. негроні рецепт класичний. Традиційний коктейль Негроні приготується з пропорційних кількостей джина, червоного вермуту і біттера. Всі компоненти змішуються у чарці з кригою і прикрашаються апельсиновою цедрою .
Дослідження різносторонніх рецептів та блюд розкриває перед нами достаток кулінарної спадщини різноманітних націй та запрошує на захоплюючу кулінарну подорож, де кожний наступний кулінарний рецепт стає відкриттям та приводом для нових гастрономічних.
|
|
| |