Музика для авто
|
|
Illiar | Дата: Суббота, 26.04.2025, 11:50 | Сообщение # 1 |
Майор
Пользователь
Байк: Delta
Статус: Отсутствую
| Що краще підключати в машині — блютуз, флешку чи телефон? І де музику нормальну взяти?
|
|
| |
Teddi | Дата: Суббота, 26.04.2025, 12:35 | Сообщение # 2 |
Майор
Пользователь
Байк: 2
| Я вже пройшов всі ці варіанти. Колись мучився з флешками: то не читає, то формат не той. Потім пробував підключати телефон через блютуз — зручно, але з інтернетом часто проблема в дорозі, особливо за містом. Тепер я роблю просто — скачати музику на телефон наперед. На одному перевіреному сайті знаходжу потрібне — там реально багато всього: і сучасні хіти, і ретро, і навіть музика з фільмів. Все сортується по категоріях, і дуже швидко завантажується. Я собі зробив добірки на кожен настрій — є окремо для ранкової їзди, для вечірніх повернень з роботи, і навіть окрема добірка "настрій — дощ". До того ж, все у високій якості, ніякого приглушеного звуку. Якщо їдеш з компанією — закидаєш кабель в магнітолу або в блютуз колонку і насолоджуєшся. А ще зручно, що можна змінювати треки з керма, бо всі треки на телефоні.
|
|
| |
Illiar | Дата: Суббота, 26.04.2025, 12:37 | Сообщение # 3 |
Майор
Пользователь
Байк: Delta
| Друже, це взагалі шикарна ідея. Я сам вже задовбався з тими флешками, реально. Закинув на телефон з того сайту кілька збірок — все чітко. Магнітола підключилася моментально, звук ідеальний, не глючить нічого. І реально кайф, що треки різні, не треба постійно тикати в екран. Тепер тільки так і буду робити.
|
|
| |