Лазерная резка
|
|
nikol | Дата: Вторник, 11.01.2022, 12:10 | Сообщение # 1 |
Сержант
Пользователь
Байк: Delta
Статус: Отсутствую
| Подскажите, где качественно могут порезать метал лазером? Желательно, чтобы фирма находилась в Киеве или неподалеку.
|
|
| |
valeriiav | Дата: Вторник, 11.01.2022, 12:12 | Сообщение # 2 |
Сержант
Пользователь
Байк: Delta
| Однозначно, вам стоит обратиться в мастерскую Archi Wood, в которой вы сможете заказать лазерную резку https://awood.com.ua/lazernaya-rezka-metalla/ В их распоряжении современное высокоточное оборудование, которое позволяет исполнить практически любой заказ, даже самый сложный. Лично мне очень понравилось с ними сотрудничать, смело могу рекомендовать.
|
|
| |
Vladon | Дата: Вторник, 22.11.2022, 14:22 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
Пользователь
Байк: Suzuki
| А де в Дніпрі можна замовити плазмову різку металу?
|
|
| |
Komar | Дата: Вторник, 22.11.2022, 15:47 | Сообщение # 4 |
Подполковник
Пользователь
Байк: Cobra
| Можу порадити вам звернутися до фахівців науково-виробничого підприємства "РІЧ" із Дніпра. Мене в них плазмова різка металу ціна на сайті ltd-rich.com влаштувала. Замовив у виробництво необхідних деталей і отримав якісні запчастини точно у вказані строки. Рекомендую.
|
|
| |
SakuraS | Дата: Вторник, 19.11.2024, 10:29 | Сообщение # 5 |
Лейтенант
Пользователь
Байк: gt
| Якщо вас цікавить професійна лазерна порізка по металу , то краще за все звернутись до працівників компанії BUCKET . В них є все необхідне обладнання для того аби все зробити швидко і без проблем. Я багато разів вже до них зверталась і мені допомагали вирішити всі проблеми.
|
|
| |